Pevačicu stalno napadaju zašto KRIJE MUŽA, a ona sada konačno rešila da OTKRIJE PRAVI RAZLOG!

Marina Tadić svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti, a mnogi se čude to što pevačica nikada ne eksponira svog supruga i nikada ne objavljuje slike sa njim na društvenim mrežama, a ona je sada objasnila i zbog čega.

0449ff04e42afa9c1f6697e206dad6683a7e6863

– Ja ne živim za Instagram, moj život je moj život, karijera ja nešto sasvim drugo i nema potrebe mešati te dve stvari, jer čovek nije iz ovog posla, da je iz ovog posla to bi bilo sasvim prirodno i normalno da se mi sad slikamo, ali on se bavi sasvim drugim poslom. Ja lično mislim d imam pravo na svoju privatnost – rekla je Marina u emisiji „Grand magazin“ i dodala:

5b910d6a63a3dde882f6de9b59e7a08bc81e4896

Oni meni kažu ja krijem, pa ne krijemo se mi, ja živim normalan život samo što ja to ne predstavljam na Instagramu svaki sekund, da ja pokažem ljudima da smo mi srećni, meni to nije potrebno… Meni je potrebno da kada smo mi zajedno da mi imamo našu sreću i našu oazu, on, ja i naše dete, a sad zašto bi to morala Zora iz Leskovca da to zna. Ona treba da zna da li sam se ja ošišala, da li izgledam super i da li mi je izašla nova pesma, to što se tiče moje karijere, a što se tiče mog privatnog života tako je bilo od početka, tako će biti dok god budem na toj javnoj sceni.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić