Login/Registracija

Pevačici OBILI STAN pa je udarili PIŠTOLJEM: “Hvala Bogu policija je reagovala“

Pevačicu Branku Sovrlić često po medijima nazivaju milionerkom, kako zbog nekretnina koje poseduje tako i zbog firmirane garderobe, automobila, i drugih stvari kojima se mnogi pripadnici estrade mogu pohvaliti.

Branka kaže da je sve što poseduju njen suprug Paja i ona stečeno radom, ili nasleđeno od strane članova njene i njegove porodice.

– Moj Paja je iz jedne od najuglednijih porodica u Sarajevu, otac mu je bio doktor nauka, proputovao čitav svet, izdavao knjige. Paja je izord, svi u porodici su mu doktori osim njega, on je elektroinženjer– objasnila je pevačica.

Pisanje medija o tome koliko ona novca ima ponekad ume da joj zasmeta upravo zbog dalje zloubotrebe tih informacija, zbog čega je svojevremeno bila žrtva pljačkaškog napada.

– Obili su mi stan u Beogradu, napali me i udarili me pištoljem u glavu baš dobro– rekla je Branka, koja nije bila usamljen slučaj tih godina.

– To se dešavalo i mojim kolegama pevačima ali i običnom narodu. Recimo mojoj komšinici koja je penzionerka. Prosto je bio period kada je bilo puno lopova- ispričala je Branka, ne želeći previše da se vraća na taj ružan period života.

– Zahvaljujući policiji lopovi su nađeni i odslužili su zatvorksu kaznu– rekla je pevačica za “Grand“.

POGLEDAJTE I:

Miriše na HIT! Branka izbacila NOVU PESMU, oko svega pomogla OVA KOLEGINICA

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac