Login/Registracija

Pevačici muž ZABRANIO da se prijavi za Zvezde Granda: „Mislili bi da imam PREDNOST“ (VIDEO)

Retki su pevači koji u svojoj karijeri nemaju neostvarene želje, a malo ko bi pomislio da je ženi popularnog kompozitora Stevana Simeunovića, Zorani učešće u „Zvezdama Granda“.

– Znate šta je šteta? Ne daju mi da idem u „Zvezde Granda“! Kada me je suprug pitao kada ću da nastavim sa muzikom i do kada će da traje tvoja pauza, ja sam rekla do Zvezda Granda. Rekao mi je odmah „Zorana, molim te, stvarno ne bi bilo fer“. Bila sam jako tužna, ali sam shvatila da zaista ne bi bilo fer prema drugim takmičarima zato što bi svi smatrali da imam prednost jer sam supruga kompozitora. Rekao mi je samo da izdam album i da će sve biti okej- ispričala je za Grand Online.


Novim albumom koji je nedavno objavila je itekako zadovoljna, ali kako tvrdi vodi se onom čuvenom „strpljen-spašen“ te ne krije da uspeh tek očekuje.

– Smatram da je još uvek rano da svoj album osuđujem, bilo da je dobar ili loš, ali vera uvek postoji- tvrdi pevačica.


Na pitanje koliko je teško danas isplivati među velikim brojem pevača Zorana odgovara:

– Ja sam realan primer da je to zaista teško. Iz anonimnosti sam izašla kada sam se udala za kompozitora Stevana Simeunovića i tada su svi mislili, negde u dubini duše, da sam ja isplivala i da svi znaju za mene. Međutim, ja kao supruga kompozitora sam još uvek tu negde. Okej znaju kolege i saradnici za mene, ali da bih došla do publike je veoma težak put, pogotovo danas kada su ljudi u svojim svetovima. Mnogo je teško i sigurna sam da će mi tek biti teško. Saradnici mi govore da ne odustajem jer mnogi su izdavali jedan, pa drugi, treći album, pa su znali i po deset i ne naprave ništa i onda preko noći bum i jedna pesma ih podigne- istakla je.

Da li će se ipak prijaviti za sledeću sezonu Zvezda Granda saznajte u videu ispod:

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović