Login/Registracija

Pevačica zbog muža spremna na sve! Marko PRIZNAO: „Goga se PLAŠI, zajedno ćemo SAVLADATI“

Ljubav Goge i Marka Gačića počela je upravo na Grandovoj sceni, još tokom takmičenja u „Zvedama Granda“, a danas važe za jedan od najskladnijih parova estradnih parova. Ne libe se da javno pokažu koliko se vole, u šta smo se uverili mnogo puta, a sada je pevač otkrio čega se Goga izuzetno plaši.

– Ja volim adrenalinske sportove, s tim što kod Goge postoji doza straha, pa polako sad to iz godine u godinu, zajedno savladavamo- rekao je Marko.

Međutim, Goga je još jednom dokazala koliko ga voli i da je na sve spremna zbog svog voljenog, te priznala da će Marka uvek i u svemu podržavati i pratiti.

– Sa njim i na kraj sveta! Kad on kaže idemo, ja odmah pristanem, samo kažem „Idemo Marko“- priznala je pevačica u emisiji „Glamur“.

Goga je mnogo puta isticala, da su Marko i ona jedno drugom velika podrška kako u privatnom životu, tako i u poslu. I dan danas ponašaju se kao da im je prvi dan ljubavi, te ne propuštaju priliku da jedno drugo obraduju.

– Nikad ne greši stvarno mi uvek kupi baš ono što mi treba. Moram da vam ispričam ovo, skoro sam slučajno videla jedan kaput u Turskoj i onda mi je stigao nakon dva tri dana od kad smo doputovali, a zapravo mi je muž naručio- oktrila je Gačićka za portal Grand Online.

POGLEDAJTE I

TUGA U DOMU GAČIĆA: „Zauvek ćeš nam ostati u sećanju“

Goga Gačić osmehom PRIKRIVALA TUGU: „Bilo mi je užasno, a morala sam da pevam tri dana za redom“

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Eli/ Instagram,
Autor: J. Jović