Login/Registracija

Pevačica u ŠOKU, ne može da veruje šta je njen fan uradio: „Kada UMREM, reći će VOLEO JE Draganu“

Velike zvezde imaju armiju fanova koja je zbog njih spremna na svakakva iznenađenja. Često im obožavaoci šalju njihove snimke iz raznih krajeva sveta, zatim umetičke crteže, ali ovoga puta gest fana Dragane Mirković potpuno je šokirao pevačicu.

Naime, jedan mladić koji se na Instagramu predstavlja „El doctore“, pohvalio se tetovažom na kojoj je urezao Draganin autogram. 

– Kad umrem, reći će „Draganu Mirković voleo je“ – poručio je momak pokazujući njeno ime na svom vratu. 

Ovaj gest iznenadio je pevačicu koja je istu fotogragfiju podelila putem svog Instagram naloga i uz emotikon srca napisala:

– Jaoj Bože, ne verujem!

Podsetimo, na ovaj ekstremni potez njenog fana nije jedini. Pevačica se više puta do sad pohvalila fotografijama njenih obožavalaca na kojima je istetoviran njen lik ili reči pesama. 

Da je posvećena poštovaocima svoje muzike svedoči i to što na društvenim mrežama rado komunicira sa njima, odgovara im na poruke i deli fotografije i snimke koje joj pošalju. 

Inače, u njenoj kući u Beču Dragana ima omiljeni kutak, trofejnu sobu u kojoj čuva nagrade koje je dobijala tokom dugogodišnje karijere, kao i za poklone od brojnih fanova.

Nedavno je istakla da iako je najveća i najnagrađivanija pevačica, živi kao sav normalan svet, te da kao i svaka žena obavlja većinu poslova u kući.

– Ne mogu da kažem da ja sve to radim, niti da kuvam svakog dana, imam pomoć u kući, to stoji, ali volim da učestvujem, posebno kada su praznici u pitanju, po meni je to ne učestvovati kao i da nemaš praznik, tako da ja jako volim da učestvujem u tome i uživam u spremanju, počevši od dekoracije… Sad koliko sam dobra domaćica ne znam, ne bih da preterujem u tome -izjavila je nedavno.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić