Login/Registracija

PEVAČICA U POLICIJI: Jovanu uhodi bivši dečko i LUPA JOJ NOĆU NA VRATA

Pevačica Jovana Tipšin u petak je prijavila svog bivšeg dečka zbog uznemiravanja, saznaje Telegraf.rs.

Naime, Jovana je u prijavi navela da je nakon raskida u novembru prošle godine, 13 godina mlađi dečko uznemirava pretećim pozivima na telefon.

– Osim uznemiravanja koje vrši telefonskim putem, bivši je uhodi tako što je čeka ispred zgrade i na raznim drugim mestima – otkrio je izvor pomenutog medija.

Kako se dalje navodi, noću joj dolazi na vrata, šalje i preteće poruke po život.

Pevačica je nedavno diplomatski odgovorila o svom emotivnom statusu.

Ne, ne nije diplomatski odgovor, to je zaista tako. Vi kada osmislimo sadašnji trenutak, mi ćemo zaista uživati. Imamo samo danas, svaki dan je poklon. Ja zaista uživam, a kasnije ide sve ostalo: zaljubljivanje, posao, ali prvenstveno morate da volite sebe. Ne da budete narcis, nego da imate ljubav prema sebi, pa će i drugi ljudi uživati u vašem društvu i širićete ljubav. Ljubav je radost – objasnila je nasmejana pevačica.

Jovana je o partneru je tada rekla:

On čuva svoju privatnost. Prosto, čovek se bavi svojim poslom, a moj posao poštuje i ne meša se. Meni se to sviđa, da svako radi svoj posao. Ne volim nikada da mešam poslovno i privatno, ali ukoliko ga mediji uslikaju, nema veze. Videli ste i to je sve, idemo dalje – odgovorila je kroz osmeh Tipšinova.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić