Pevačica tvrdi: „Sloba Radanović mi je slao poruke dok je bio u braku“

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Lejla Zahirović, tvrdi da joj je pevač Sloba Radanović slao poruke još dok je bio u braku sa Kijom Kockar

Pre nekoliko godina u javnost je isplivala njihova prepiska u kojoj se jasno vidi da joj Radanović udelio niz komplimenata na račun izgleda, a sad je Lejla to i potvrdila. 

e55c72b84f5a50fcb1515802d6d45cd8a265c06f

– Sloba i ja smo se dopisivali u onim momentima dok je on bio u vezi sa Kijom Kockar. Dopisivali smo se, prijalo je, sve je to bilo super, ali iskreno nije mi to bilo to. Ništa se nije dogodilo osim tog dopisivanja – potvrdila je Lejla, pa se osvrnula na to što je nedavno izgovorio sudbnosno „da“, te iskoristila priliku da prokomentariše njegovzu lepšu polovinu.

– Videla sam ovih dana da se oženio, propratila sam to. Želim mu svu sreću i kažem možda njegova supruga liči na mene, malo me podsetila, ali šta više da pričam – rekla je Lejla za Grand Online. 

84d96efd7d9e94a172f5dcd2be01a6055df371fe

Podsetimo, Sloba je nedavno krunisao svoju ljubav sa Jelenom Đuričanin na skromnom crkvenom venčanju kod Nove Varoši. I njemu i njegovoj izabranici ovo je drugi brak. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić