Login/Registracija

Pevačica tražila statiste za spot pa ZAVRŠILA NA TUĐEM VENČANJU: „Sve je bilo SPONTANO“

Svojim anđeoskim vokalom osvojila nas je još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, ali tu se ne završava muzički talenat Nikoline Kovač koja ujedno piše i tekstove za pesme.


Nedavno je  objavila je numeru „Živim za ljubav“ koja je uvertira i najava njenog dugoočekivanog albuma, a ovaj projekat nosi sa sobom zanimljivu i nesvakidašnju priču.

Naime, spot je snimljen na jednom venčanju. Kada je pevačica dobila scenario, njen tim je imao obavezu da pronađe glumce. Međutim, mlada i mladoženja imali su želju da pevačica dođe na njihovu ceremoniju i snimi posebne kadrove, što je ona i učinila.


– Pesmu sam ja uradila, ako izuzmemo neke dečije festivale, ovo je druga kantautorska u mojoj dosadašnjoj karijeri i ona je uvertira za moj album prvenac pod istoimenim nazivom. Ono što je jako interesantno za pesmu „Živim za ljubav“ jeste da je spot snimljen na pravom venčanju, a priča se odigrala sasvim spontano. Kroz svoju karijeru koračam putem ljubavi i sigurna sam da će me taj put odvesti na pravo mesto– kazala je Nikolina za Nova.rs.


Kovačeva priprema i duetsku pesmu sa Halidom Bešlićem, kojem je više puta bila gost na njegovim velikim koncertima i gaje uzajamno poštovanje jedno prema drugom.

– Na tom albumu će se naći i duet sa Halidom Bešlićem i mislim da će ta naša pesma ostati za sva vremena. Jako sam ponosna na ceo projekat i jedva čekam da sve bude gotovo-istakla je pevačica.

Foto: Z. K. Munja /Instagram,
Autor: S. Čumić