Login/Registracija

Pevačica sebe UPOREDILA sa Dženifer Lopez, a Vojin komentar NASMEJAO sve u studiju!

Pevačica Marina Visković gostovala je u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“ gde se povela priča o društvenim mrežama, a onda je tom prilikom otkrila šta misli o tome i da li se razlikuje od onoga što možemo da vidimo na njenom profilu na Instagramu i privatno.

Pevačica je ovom prilikom istakla da voli prirodna izdanja i da nije od onih koji obljavljuju fotografije samo kada su maksimalno skockani, a onda sebe uporedila sa Dženifer Lopez.

– Ne ponašam se kao javna ličnost, na Instagramu volim da propagiram zdrav život, opuštena sam i ne mogu stvarno da se montiram za moj stori, zato što je to moj realan dan i to delim sa svojom publikom i mislim da to ljudi vole kad je neko prirodan i opušten – rekla je ona i dodala:

– Nemam ništa protiv, ja se divim ženama koje mogu da idu na štiklama ceo dan i u haljinama i da se sređuju, ja ne… Ja više ni farmerke ne nosim.


– Ako pogledamo holivud i holivudske zvezde, onda je to to, to je ta kežual varijanta, na primer Džej Lo koja je ljudima napravila jasnu sliku kakva je privatno, a kakva je privatno – zaključio je voditelj Siniša Medić, a onda se pevačica nadovezala: – Ja sam ti kao Džej Lo.

– Ja gledam malo pre ko ulazi u emisiju da li je Džej Lo ili MV – kazao je Voja u svom stilu i nasmejao sve u studiju.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić