Login/Registracija

Pevačica se vratila u Srbiju pa poručila: „Svi treba da budemo u izolaciji“ (VIDEO)

Pevačica Indi nakon par meseci odsustva, vratila se u Srbiju i to spremnija nego ikad. Iako su mnogi ovaj period možda iskoristili da malo osmore od svega, Indi je radila kako na sebi tako i na svojoj novoj pesmi.

Interesovalo nas je kako je publika reagovala na njen novi singl „Privezak“, na šta je odgovorila – Publika je prezadovoljna i meni je to sasvim dovoljno. Obično se njima nije lako udovoljiti ali mislim da sam ovaj put ubola njihov ukus i pesmom i spotom, tako da sam ja baš zadovoljna.

U razgovoru smo se dotakli i teme njenog zdravlja i iako nam je njen osmeh već sve govorio i sama Indi nam je potvrdila da se dobro oseća i da je zdrava što je najvažnije. 

I mada se u Srbiju samo na kratko vratila zbog obaveza, Indi će kao i većina njenih kolega Novu godinu dočekati kod kuće, a kako kaže nema ništa lepše od toga.

– Savetovala bih svim mojim dragim kolegama i koleginicama, kao i svim ljudima na ovog planeti, ako mogu da Novu godinu provedu u jednoj lepoj izolaciji – poručila je ona.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

……

Proćitajte i:

Borila se za život, nije mogla da jede, sad se hvali da KLOPA OVO (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković