Pevačica se suočila sa komentarom da je GLUPA, a onda je OVIM SVE IZNENADILA

Jovana Tipšin može se pohvaliti karijerom dugom skoro tri decenije, a uspeh je postigla vrednim radom korak po korak bez ikakvih skandala.

808a7ee3a5aff04deb95ae56faf15065a9dca79e

I dok se neke javne ličnosti neprestano pojavljuju u medijima, ova pevačica nikada nije imala potrebu da se eksponira bez preke potrebe.

– Zato toliko godina i trajem zato što se nisam previše trošila i nisam se eksponirala bez potrebe, Ja kada imam novu pesmu ja to prezentujem, ali ne pojavljujem se bez potrebe- rekla je ona emisiji „Grand Magazin“.

Pevačice se često suočavaju sa predrasudama, a ovom prilikom otkrila je sa kakvim se ona najčešće susreće.

– Ja sam to što jesam uvek ću biti dobra i ljubazna ali ne i glupa ljudi se tu zeznu. Često misle da sam naivna i onda se iznenade kada vide da imam stav- iskrena je bila Jovana, a zatim objasnila da je takvi komentari ne pogađaju.

b430a929ea25340486aa5df3ec3ba6b18f7d3bd1

– Predrasude su razne zavisi od osobe. ja uvek kažem svako polazi o dsebe i svojih uverenja ako nešto neko ne može da ostvari u životu onda misli da ni vi ne možete. Ja se uvek takmičim sa samom sobom i trduim se da budem bolja i to je najveća investicija da ulažem u sebe i psihički i fizički- ispričala je pevačica.

POGLEDAJTE I 

„PLAČEM SVAKU NOĆ“ Jovana Tipšin nedavno je izgubila majku, a evo kako se bori sa velikom tugom (VIDEO)

„NISAM VULGARNA KAO ONE!“ Pevačica komentarisala koleginice pa ima dala OVAJ SAVET

Autor: S. Čumić