Login/Registracija

PEVAČICA PRESREĆNA: „Ovo je definitivno NEŠTO NAJLEPŠE što je moglo da mi se desi!“ (VIDEO)

Suzana Perović, poznata pevačica, nedavno je postala baka. Kako ona navodi, to je definitivno najlepši osećaj na svetu i da se to rečima ne može opisati.

ad0f9141427482d95eac7ed53745791d53784da6

– To niko ne zna dok ne doživi. Kada sam postala mama, ja sam mislila da je to nešto wow, ali uvek se setim reči moje majke koja mi je rekla – Videćeš kada postaneš baka, e to je definitivno najlepši osećaj – objasnila nam je Suzana euforično i dodala da je sada ljubomorna na svoju mamu jer je ona postala prabaka, te da se nada da će i to doživeti.

Nakon ovoga, interesovalo nas je koja je razlika između bake i mame, a pevačica je rekla – Ogromna! Objasniću vam. Sada sam starija i zrelija i nekako ta ljubav je drugačija. Kada rodite svoju decu, to je nekako mladost ludost. I hiljadu obaveza imate, ne stignete sve da ispratite. Međutim, sada, kada sam dobila unučiće, imam više vremena da se posvetim njima i verujte, svakog dana smo zajedno i oni mi daju neku pozitivnu energiju da mi se čini da ću poleteti.

54d26624a4874f13f31f78b085146dcc6643a135

Na pitanje da li su upravo unuci razlog što se povukla sa javne scene, odgovara da je ona ne voli da bude stalno u medijima, ali i da pored toga ima određenu dozu lenjosti.

– Oni jesu razlog što sam se povukla, ali trenutno nemam šta ni da ponudim u ovim vremenima, pa smatram da je lepo da se čovek povuče i da uživa u porodici, jer porodica je baza. Mislim da nije vreme da se sada javno eksponiram – navela je Perovićeva.

Suzanu smo pitali i šta bi uradila kada bi je ponovo pozvali da uđe u rijaliti, a njen odgovor možete poslušati u videu ISPOD:

……


Foto: Grand Online,
Autor: K. Stanković