Pevačica pokazala svoju drugu stranu: „TREBA MI MUŠKA RUKA“

Nakon ljubavnog skandala koji je prošla, popularna pevačica Ljupka Stević, konačno sija punim sjajem. Nakon turbulentnog perioda koji je ostavila iza sebe, odlučila je da živi punim plućima te često putuje, ali kako priznaje zbog toga je uspela da nabaci i koji kilogram viška.

– Puno sam putovala pa sam sebi dala negde oduška i slobode nekih sedam dana, ali evo sad krećem ponovo u pohod, moj čuveni celer u kombinaciji sa puno limuna uvek daje rezultate. Kada javno dam obećanje da ću smršati moram to da ispunim- našalila se pevačica.

313327aa752b085a1ecabaf3414ed3aef974bb2f

Ne kuka samo za kilograme! Osim mršavljenja, najveća želja joj je da nađe pravog muškarca. Priznaje da mašta sebe da vidi u venčanici, jer kako i sama kaže, za nju je to ostvarenje životnog cilja.

– Udaja nije najveći uspeh žene, ali jeste ostvarenje nekog životnog cilja. Svaka devojka i žena treba da mašta o venčanici, porodici i tom danu, to je normalno- rekla je Ljupka.

07c608e941670f786822c10df91f3e2229e76f22

Možda je razlog njene samoće što ostavlja utisak jake i borbene žene, međutim u prirodi je jedna veoma emotivna žena.

– Ljudi kada me upoznaju kažu da sam baš onako jaka, ali koliko god da sam takva i meni treba neki oslonac u životu, neka muška ruka da bude uz mene. Koliko god sam jaka isto tako sam i svilena devojka- otkrila je Stevićka i istakla da joj je inboks na društvenim mrežama prepun raznoraznih poruka od muškaraca koji joj vrlo često izjavljuju ljubav, ali da se još uvek nije našao taj koji će zavrediti pažnju atraktivne pevačice.

Ljupka Stević mašta o VENČANICI! (VIDEO)

„STIDELA SAM SE TOG DANA A SADA SLAVIM“ Pevačica otvorila dušu, pa otkrila svoj ŽIVOTNI CILJ

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović