Login/Registracija

Pevačica pokazala roditelje i sad je svima jasno na koga liči (FOTO)

Z.K.Munja

Iako svoju privatnost želi da sačuva za sebe, pevačica Aleksandra Tadić napravila je izuzetak i pokazala svoju porodicu na društvenoj mreži Instagram i oduševila svoje pratioce.

Kako nikad do sad nije pokazala članove svoje porodice, tako je sve iznenadila porodična fotografija koja je završila na njenim društvenim mrežama.

Pevačica je pozirala u zagrljaju oca i majke i fotografijom pokazala koliko prisan odnos imaju, a mnogima je za oko zapalo da je tatina slika i prilika.

Fejsbuk

I sama Aleksandra priznala je da liči na oca, a u nekoliko navrata za Grand govorila je o velikoj podršci koju kao jedinica ima od svojih roditelja, koji su je podržali i kada je rešila da umetnički nadimak bude prošlost i u javnosti se od sad predstavlja imenom i prezimenom.

-Cipka je umrla, sad sam Aleksandra Tadić. Neki ne mogu da me nađu na Instagramu pa misle da sam ih blokirala, ali samo nisu bilI u toku da sam sad samo Aleksandra. Dosta je bilo nadimka Cipka jer ipak ja sada dolazim u neke malo ozbiljnije godine i nemam više volju da objašnjavam da li je Cipka ili Čipka istakla je nedavno pevačica.

Aleksandra je nedavno svoju publiku obradovala novom pesmom pod nazivom „Ludo, ludo“ koju možete da poslušate u nastavku.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Instagram, Studio Momić,
Autor: I. Ankić