Login/Registracija

Pevačica podelila snimak iz detinjstva, pa zamerila sebi JEDNU STVAR: „ZAŠTO MAJKO?“

Od najranijih dana Katarina Ostojić isticala se na mnogim priredbama kao veliki muzički talenat. Iako je njen prvi studijski snimak nastao kada je imala samo jedanaest godina, Kaja je počela da peva bukvalno kada je progovorila, a jedan takav snimak podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

– E ovo sam morala da podelim sa vama, da se i vi smejete danas. Snimak star skoro trideset godina, ovde sam imala nepune četiri godine. Ovaj dragoceni momenat zabeležio je tata- napisala je pevačica u opisu videa koji je izazvao i emocije, ali i smeh.

– A frizura kao šlem, zašto majko? – i sama se pitala pevačica, ali njeni fanovi nisu delili njeno mišljenje. 

„Ovo je toliko slatko“, „Pretalentovano i preslatko dete“, „U prelepeu ženu si izrasla“, „Medena“, „Koliko ćerka liči na tebe“, „Prelepa uspomena“, „Talenat se odmah prpeoznao“, samo su neke od reakcija oduševljenih.

Podsetimo, Kaja je sa samo devetnaest godina postala majka zbog čega je zapostavila karijeru i posvetila se odgajanju naslednice, ali već 2004. godine se na estradnu scenu vratila učešćem na festivalu „Sunčane skale“ gde je osvojila 6. mesto na večer novih zvezda.

U videu ispod pogledajte kako je Kaja izgledala i pevala kao četvorogodišnjakinja:

……

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović