Login/Registracija

Pevačica OTKRILA sve o odnosu sa Vanjom Mijatović: „KULIRAM JE I NE SLUŠAM“

Na javnoj sceni malo ko se može pohvaliti pravim i dugogodišnjim prijateljstvom, međutim koleginice i drugarice Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović osim što su već dugo nerazdvojne, uskoro će postati i kume.

Kako u ljubavi, tako i u prijateljstvu ne cvetaju ruže uvek, te ne čudi što se ponekad i posvađaju. Kako kažu, surova iskrenost je nešto što je njihovo drugarstvo učvrstilo.

– Uvek kažemo jedna drugoj surovo i bez ljutnje šta god da je, najčešće kada je reč o garderobi i stajlingu. Recimo skoro smo se zajedno spremale za zimovanje i išle smo zajedno da kupimo čizme. Njoj  su se svidele, a meni ne i onda je to bio problem, a dogovorile smo se da nosimo iste. I sad njoj stoje bolje nego meni i na kraju smo našle kompromis, uzele smo iste samo druge boje- ispričala je Aleksandra kroz smeh.

Iako jedna za drugu imaju samo reči hvale, Mladenovićka je otkrila šta radi kada je Vanja iznervira.

– Znate kako, ona je pre svega veoma dober čovek i osoba koja je puna ljubavi, jedna plemenita devojka, ali da se ne lažemo ima ona žute minute. Ona tad poludi, ali je ja kuliram, popijem kaficu i ne slušam je- otkrila je pevačica

POGLEDAJTE I

Pevačice planiraju KUMSTVO, Vanja se odala da je TRUDNA? “Mislim da je sin“ (VIDEO)

Ovako je Mladenovićka „ZAPRŽILA“ NJEGOV BRAK: „Toliko je VRIŠTALA da mi je probila bubnu opnu“

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović