Pevačica otkrila nepoznate detalje o mužu: „Ako krene po zlu, odmah ide TUŽBA“

Ne samo sjajan muzički trio već i prijateljski vlada između Marine Tadić, Ilde Šaulić i Marine Visković. Iako naizgled mnogima deluje kao nespojiv spoj, budući da su sve izrazito različite, pevačice se mogu pohvaliti dugogodišnjim prijateljstvom.

– Sa Ildom se družim jako dugo s obzirom na to da se porodica mog supruga i Ildina poznaju, a moj muž je odrastao sa njom. Maki je tu da bude uvek zabavna, ma ona nikada ništa ne gleda crno, stalno je u oblacima i vidi sve ružičastto. Ipak smo Ilda i ja malo drugačije i stabilnije (smeh)- otkrila je Marina Tadić.

be995e71c8b2ed20d7ff0c810ea3262fd79cd46a

Iako je svi poznaju kao sjajnu pevačicu, malo ko zna da je ona diplomirani profesor fizičkog vaspitanja, a njen suprug pravnik.

– Ako krene neko nešto odmah tužba! (smeh) Cela porodica je u tome tako da imam dobru odbranu- našalila se pevačica.

559bdcc8b0aafbff8861ea3f0cd54bf85af286ef

Iako bi publika možda želela češće da je viđa u medijima, Marina nije od onih koji će po svaku cenu biti na malim ekranima.

– Nisam od tih..Na mojim nastupima se oseća emocija i to me je uvek izdvajalo od dugih. Ja dam celu sebe i sutradan umrem! Nekako su dolazile žene većinom na moje nastupe, koje su patile. Mnogo se pronalaze u mojim pesmama i sednemo zajedno na binu i pevamo- ispričala je  dodala da je na svoju novu pesmu izuzetno ponosna.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović