Pevačica OTKRILA na koji način joj se UDVARAJU MUŠKARCI, pa nasmejala sve: „Ovi mlađi…“

Nedavno je Vesna Zmijanac objavila je na društvenim mrežama sliku bez trunke šminke i izazvala lavinu pozitivnih komentara te ne čudi što joj se na svakom koraku i dan danas udvaraju, a posebno muškarci mlađe generacije.

– Ja sam lepo rekla, moja generacija je umrla. Mlađi ne znaju da se udvaraju… Udvaraju mi se uživo, poruke ne otvaram, ne bi me našli nikad. Najviše pamtim ovo zadnje u Podgorici, ništa se nije desilo ali… – priznala je Vesna.

87b901402ef3f6dff887e194cf1b188795fcde7e

Poznata kao neko da se ne libi da kaže šta misli, bez dlake na jeziku prokomentarisala je i jednu od trenutno gorućih tema među javnim ličnostima, predstojeći Prajd.

– Da vam kažem, nemam ništa protiv tog sveta, ali ne razumem tu potrebu da svima pokazujemo ko smo i šta smo, sada mi treba da izađemo koji nismo, pa i mi da paradiramo? Svako ima pravo da radi šta god hoće kod svoje kuće. Nisam za to neko paradiranje po gradu, posebno ne na mestima gde nameravaju da idu. Ja sam malo tradicionalna – istakla je pevačica.

6b9e145ce80905ade8c00e5e4c863039ed2fd708

Domaći medij danima pišu i o navodnom testamentu folk zvezde Vesne Zmijanac, u kojem pevačica posle smrti ostavlja nekretnine u Beogradu i Atini ćerki Nikoliji, a unukama Rei i Hani po jedan stan. Kuću na Bukulji, automobile i novac navodno dele Nikolija i njen muž Relja Popović te je Vesna konačno otkrila pravu istinu o tim navodima.

– Sve ste to vi smislili, nisam napisala testament niti ima razloga da ga pišem. Imam jedno dete i tu je sve jasno, vi novinari kada smislite priču to onda izgleda ovako. Unucima ne ostavljam ništa, to sve prepuštam Nikoliji da odluči- poručila je.

cf9ae8e7c7c54232d3d36c1ee709c7409a5eebaf

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović