Login/Registracija

Pevačica OTKRILA: „Muškarci su me VARALI i POVREĐIVALI, bolelo me je mnogo!“ (VIDEO)

Nakon duge i teške situacije u kojoj se našla tokom pandemije, bivša učesnica „Zvezda Granda“ Nevena Nensi Stojanović pohvalila se da joj karijera ide uzlaznom putanjom i da nastupa punom parom. Ali još lepših vesti ima na ljubavnom planu, budući da je u emisiji „Grand magazin“ otkrila da postoji mušarac koji je osvojio njeno srce.


– Dugo sam bila sama, a trenutno se nešto jako lepo dešava kod mene, ali je još uvek sve sveže tako da ne bih previše da otkrivam- rekla je pevačica dodajući da ima strah da otvoreno priča o tome jer postoje ljudi koji uživaju u tome da kvare tuđu sreću.

Iako ne želi da priča previše o svojoj sadašnjoj vezi, njen osmeh rekao je mnogo više budući da Nevena izgleda nikad bolje. Ljubavni život joj je oduvek bio turbulentan, te priznaje da se susretala sa lažima i prevarama od strane svojih partnera.


– Često sam bila povređena, mnogo više puta nego moji partneri. Svašta me je povređivalo i bolelo. Bila sam prevarena i to mnogo puta, nisu me dovoljno cenili i poštovali- otkrila je Nensi, ali ipak ne gubi veru u filmsku ljubav. Iako nije navikla da sve bude sjajno i baš kao što bi ona želela priznaje da je sadašnji partner uverava da je on sve suprotno od onoga sa čime se susretala do sad.

– On mi pokazuje da prave vrednosti postoje, samo je potrebno da se sve zvezde slože. Tako da sve se dešava u pravo vreme!- zaključila je Nevena u emisiji „Grand magazin“ pa se našalila sa voditeljkom i kroz smeh joj viknula – Ima nade!- sa čime se i ona složila.

POGLEDAJTE I

PEVAČICA PRIZNALA – Autori pesama nas MALTRETIRAJU (VIDEO)

NIJE IMALA KUD? PROBLEMI zbog autorskih prava naterali Nensy na OVAJ potez (VIDEO)

Celo gostovanje možete pogledati u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović