Login/Registracija

Pevačica odlučna: „Ne želim da krijem svoju decu“

Bugarska pevačica Roksana (36), koju je domaća javnost nedavno upoznala kada je za „Grand“ izdala prvi sing, odavno je u svojoj zemlji proglašena za jednu od najvećih muzičkih zvezda.

Iako se negde očekivalo da će, po uzoru na svetske i domaće poznate ličnosti, svoju privatnost čuvati daleko od očiju javnosti, Roksana za Grand Online ističe da za tim nema potrebe i da je njen život veoma transparentan.

Pored toga što godinama uživa u srećnom braku i fotografije sa suprugom rado deli putem društvenih mreža, ne libi se ni da javno pokaže i svoju decu, sinove Daniela (18) i Alexandera (3). Kako kaže, ne želi da štiti, niti da ih čuva daleko od medija.

– Pre nekoliko dana sam u bugarskom časopisu pročitala da sam jedna od retkih zvezda koje ne skrivaju svoju decu. Da, ne krijem ih, jednostavno ne vidim svrhu toga. Naravno, ne prisiljavam ih da javno nastupaju i da se slikaju, ali moja deca su takođe krenula istim putem kao i ja, tako da je razumljivo zašto sam ponosna i javno ih pokazujem. Iskreno, teško da im iko može bolje od mene da im pokaže taj put i otvori vrata velike pozornice. Sve što moja deca rade to čine jer žele, a ja nikada nisam išla protiv njihove volje – kaže Roksana za Grand Online i dodaje da je ponosna što je njen sin nakon završetka srednje Muzičke škole krenuo njenim stopama.

Ipak, žali što nije želeo da nastavi studije, ali ga je podržala u njegovoj nameri da nastavi da se bavi muzikom.

– Prekrasno svira klavir, pa smo mu napravili muzički studio i osim što je dobar mladi muzičar, već se razvija i kao mladi kompozitor. Svaki dan me iznenadi nekom novom predivnom melodijom, čak pravi pesme i za moje kolege. Zbog ove činjenice, on ne može a da ne bude javna ličnost – smatra pevačica koja je ponosna i na sina Alexandera koji sa svega 3 godina već svira trubu. 

– Po ceo dan trubi (smeh) i njegov omiljeni lik nije Winnie the Pooh kao svoj deci, već Jambo Agushev! Malo sam ljuta na njega što se opredelio za instrument, nekako sam očekivala da će me bar on naslediti kao pevača, ali i dalje ne gubim nadu da će se to u nekom trunutku desiti (smeh). Za svaki slučaj sam mu kupila mikrofon i u poslednje vreme primećujem da sam ga malo zainteresovala za pevanje, što me jako raduje – s osmehom priča i ističe da su ljubav prema muzici i ona i njen brat Radoslav nasledili od oca, koji je takođe bio muzičar, i srećna je što je istu prenela i na svoje sinove. 

-U njihovim genima je da osećaju tu ljubav prema muzici. Mislim da je plus za moju decu što idu mojim stopama i sve dok budem imala mogućnosti da im u tome pomognem, činiću sve što je u mojoj moći. Imam vrlo odgojenu, dobru i normalnu decu i za mene je uvek draga pohvala kad mi neko kaže „Imate divnu i dobru decu“ – zaključila je pevačica. 

POGLEDAJTE I

Iza osmeha bugarske zvezde krije se neverovatna TUGA! Udala se sa 16 godina, doživela tragičan gubitak

Foto: Privatna arhiva/Instagram,
Autor: I. Ankić