Login/Registracija

Pevačica objavila fotke iz ’90- tih: Ovako je izgledala PRE UDAJE za najpoznatijeg densera (FOTO)

Popularni estradno- bračni par Vesna i Đole Đogani danas imaju armiju fanova, sa kojim pevačica redovno komunicirana na društvenim mrežama i deli svoje svakodnevne rituale i obaveze. Međutim, jedan od njih izazvao ju je da pokaže kako je izgledala pre udaje za najpoznatijeg densera. 


– Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe ’90-tih, pa onda i njega – glasio je komentar na koji je Vesna sa zadovoljstvom odgovorila. 

– Nisam sigurna da sam bila „ta devojka“ ’90- tih, ali evo i mene – napisala je pevačica u opisu videa koji je sastavljen od njenih fotografija iz mladosti. 

 

Danas atraktivna plavuša pokazala je da je u ranim dvadesetim godinama bila zanosna crnka, a fanovi su se složili da je i tada bila prava lepotica. 

„Bomba kako god da okreneš“, „Prelepa si bila, a sad si još lepša“, „Super si“, i dalje se nižu komentari na Vesnine fotke iz mladosti koje možete da pogledate u videu.

……

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila nije imala lak život, a jedan deo detinjstva provela je u sirotištu u Zvečanskoj, gde ju je majka ostavila zbog nemaštine.

– Ja moram da kažem da sam samo jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, krstili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje – ispričala je Vesna koja se nedavno sa suprugom rasplakala pred našim kamerama.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić