Login/Registracija

Pevačica o utiscima sa „Sunčanih skala“, ove pevače je izdvojila, a evo i zašto!

Pevačica Sonja Kocić nedavno se vratila sa festivala „Sunčane skale“ sa crnogorskog primorja i sa nama podelila prve utiske sa ovog muzičkog događaja na kojem su nastupile brojne naše zvezde.

– Super, jako sam zadovoljna, puno mi je srce, jer su se Skale vratile posle 10 godina sigurno, srećna sam što sam se pojavila sa jednom predivnom pesmom, srećna sam zbog same te saradnje i svega što smo tamo predstavili i uradili i ja sam zadovoljna kako je sve to ispalo – rekla je pevačica za „Grand online“.

Sonja je izdvojila i nekoliko pesmama svojih kolega koje su na nju ostavile najači utisak i za koje smatra da će postati letnji hitovi.

– Sve pesme su letnje i drugačije, to je ovaj novi zvuk koji vlada i okupira scenu, izdvojila bih par pesama Željka Vasića, Albina, Ane Bebić, ima dosta letnjih hitova i stvarno su se pevači puno potrudili – tvrdi ona.

Međutim, osim što je u Crnog Gori bila povodom poslovnih obaveza pevačica je uspela da spoji lepo i korisno i uživa na plaži i moru.

– Čak sam se dva puta okupala, imali smo tonske probe, imali smo jednu noćnu i dve dnevne tako da sam nekih pola sata uspela da izađem na plažu, a more čini mi se da nikada nije bilo lepše nego ove godine i uspela sam da spojim i lepo i korisno – priča pevačica.

Ovo leto provešće radno što joj kako je istakla i prija.

– Radimo svaki vikend, nemamo bukvalno ni jedan slobodan, idem samo nekih 5 dana na more sa mojim detetom i baš sam srećna što je leto radno i volela bih da se tako nastavi i da nam uopšte ne bude dosadno – kaže Sonja.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić