Login/Registracija

Pevačica o CRNOJ MAGIJI NA ESTRADI i pričama da se time bavi: „Bilo me je sramora da uđem u crkvu“

Pevačica Jelena Lalović, u javnosti poznata kao Jellena osvrnula se na nekadašnje natpise u novinama o sebi koji su je pogađali, a reč je o tome da se bavi crnom magijom.

Pevačica kaže da toga na estradi ima, ali da se ona nikada time nije bavila i da od toga zazire.

– Neko kaže da toga ima na estradi, a mene nešto strah od toga, ja od toga zazirem, ali dobro šta da radiš svakoga jednog dana strefi takva priča… Ne znam da li je to neka magije, ali takve priče su meni donele plus – rekla je Jellena kroz smeh i dodala:

– U suštini nije prijatno kad pročitaš da se baviš crnom magijom i izađeš na naslovnoj strani tada najprodavanije žute štampe koja postoji. Ogromna moja slika, lepa, ali piše da se ja bavim time i sada ja ne znam kako je to moguće, kad sam ja maltene dete iz crkve. 


– Mene je bilo sramota da uđem u crkvu dok nismo razjasnili o čemu se radi, da to nije to, nego da je neko hteo da namesti celu priču. Ta podmetanja na estradi imaju više veze sa novcem, nego sa crnom magijom. To je ljudima interesantno i u Beogradu, a i šire… Ja sam otišla u Australiju i ljudi su me tamo savatali, kao dođi meni nešto da napraviš… – ispričala je pevačica u emisiji „Grand magazin“.

Foto: Printskrin: Grand tv,
Autor: D. Bukovčić