Login/Registracija

Pevačica ne krije da otkako je U LJUBAVI SA FUDBALEROM jednu stvar TEŠKO PODNOSI!

Pevačica Tamara Milutinović već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a jedno vreme živela je sa njim na relaciji Beograd-Atina međutim sada su se vratili u Srbiju. Tamara ne krije da joj selidbe teško padaju, ali pošto je njen izabranik uz nju to lakše podnosi.

– Ja selidbe generalno jako teško podnosim, ali dokle god je on tu uz mene i ja uz njega mi se uzajamno podržavamo i bodrimo, tako da ako smo zajedno i ako zajedno odlazimo to samo može da bude još bolje, neke nove uspomene, neka nova dešavanja i ljudi… – kaže Tamara.


Pevačica je otkrila i da li joj smeta kada je paparaci snime sa dečkom.

– Mi smo transparentno zaqjedno, ne krijemo ništa, lepo nam je, pa i dan nas snime nemaju šta loše snimiti, mogu samo da vide lepe ljude – ispričala je ona za „Grand news“.

Tamara je otkrila i da li je dečko prati na nastupima.

– On obožava kada ja pevam, dolazi na moje nastupe kad god je u mogućnosti, kad god ima par dana slobodno uvek dođe na moje nastupe, ako je to u Srbiji – tvrdi ona.


Ne krije da često dobija pitanja na račun toga kada će se udati, a sada je otkrila šta im odgovara i da li planira uskro da stane na ludi kamen.

– Pitaju stalno, ali ja ne znam šta da odgovorim na to pitanje. Mi već živimo zajedno i kao da smo u braku, srećna sam sa njim i uopšte mi nije bitno kada će doći taj brak – rekla je Tamara.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić