Login/Registracija

Pevačica ga preko Instagrama pitala za SARADNJU: “Rekli su mi da se NE ZALUĐUJEM, da od toga nema ništa“

Pesma “Šećeru“ sa novog albuma pevačice Milice Pavlović definitivno je oborila sve rekorde i postala najslušanija od svih 12 pesama.

“Krivac“ za to jeste mladi i talentovani trep-rep izvođač i producent Stjepan Jelica poznatiji kao Albino, sa kojim je Milica i ukrstila glas na pomenutoj pesmi.

Neočekivana saradnja dogodila se sasvim spontano, na pevačicino insistiranje što je Albinu koji ima svega 23 godine, bilo veliko zadovoljstvo.

– Milica mi se javila preko Instagrama i bila je dosta direktna što mnogo cenim kod ljudi. Pitala me je kad možemo da se nađemo, da imamo poslovni sastanak da vidimo šta možemo da radimo zajedno- rekao je on i dodao:

– Čuli smo prvo pesmu “Šećeru“, to sam prvo pustio, posle i dosta drugih da vidimo u kom smeru treba da idemo. Ali znali smo odmah da ćemo uraditi “Šećeru“, znali smo da je to to.

Međutim, na nekoliko zakazanih snimanja Milica zbog količine drugih obaveza nije uspela da stigne, te su Albinu prijatelji rekli da se ne nada previše jer do te saradnje neće ni doći.

– Rekli su mi da se ne ložim, da se ne zaluđujem. I na dan kad je došla, nikome ništa nisam govorio. Verovao sam da će da dođe i eto Milica došla– objasnio je Albino.

Kod Milice ga je kako kaže već pri prvoj komunikaciji iznenadio izuzetno profesionalan pristup poslu koji ima i ni tren nije sumnjao da će sa pesmom napraviti pravu stvar.

– Mislim da niko nije očekivao taj duet ali sam ovakav rezultat što se tiče slušanosti očekivao jer je to najjača pesma na svetu– samouvereno je rekao.

Autor: T. Bogavac