Login/Registracija

Pevačica BEZ DLAKE NA JEZIKU “ Nama su rekli da radimo na NJIVI, a šta je sa porodicama koje žive od nas?!“

I dok je većina estradnih ličnosti u više navrata iskazivala nezadovoljstvo usled situacije sa korona virusom, pevačica Ana Stanić odlučila je da se i ona oglasi i sa publikom podeli svoje mišeljenje.

Ona je u nekoliko storija na svom Instagram profilu, detaljno objasnila da nisu samo izvođači ostali bez posla već i cela organizacija i realizacija koja stoji iza pevača i ostalih muzičkih dešavanja.

-Nekoga označiš kao najogovornijeg za zaražavanje, zabraniš mu da radi, a ne sprovedeš meru da pomogneš da taj neko može da preživi sada kada nema posao. Nas pevače još su na početku ućutkali zli komentari o radu na njivi kao pravednom ekvivalentu kad zafali novac. Kada se onomad par njih drznulo da se požali naravno muzičke zvezde sa ekstravagantinim životom ne izazivaju sažaljenje kad nemaju posla, samo prezir čak i da nisu bogati samo poznati. Ali rezultat je da smo mi koji lakše dolazimo do medalja ostali nemi dok se naši muzičari, tonci, menadžeri, PR menadžeri, roudiji, kablomani, rasvetljivači, fotografi i ostali zaposleni u organizaciji i realizaciji koncerata sa nimalo ekstravagantnim životom, nalaze u bezizlaznoj  finansijskoj i životnoj situaciji. Meni nešto dosadilo da budem nema.I ponavljam, nije akcenat na pevačima, akcenat je na porodicama onih koji žive od koncerata, pevača i bendova. Korona je ogromno zlo i svi želimo da se zaustavi. Tako da ne moraju koncerti, ali morala bi pomoć– objasnila je Ana, a mnoge kolege poput Ivane Peters su je podržale.

PROČITAJTE I

ANA STANIĆ uživa na skijanju i to u društvu POZNATOG KOLEGE (FOTO)

Ana Stanić već 20 godina nosi isti veš (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić