Login/Registracija

Pevačeva ŽENA VODI RIJALITI, a on ne bi ušao ZBOG OVOGA: „Mislim da bih skrenuo“

Mirče Radulović uživa u dugogidišnjem skladnom braku sa Anom Radulović koja je rado viđeno lice na malim ekranima.

Atraktivna voditeljka rijalitija, veoma j eaktivna i na društvenoj mreži Instagram gde svakodnevno objavljuje fotografije koje mnogi smatraju provokativnim. 

Supružnici su gostovali u emisji „Grand Magazin“ kada su, između ostalog, otkrili i kako se nose sa komentarima na društvenim mrežama s obzirom da su oboje javne ličnosti.

– Stalno me pitaju što nemam slike sa mužem na Instagramu , ja im kažem zapratite njega on ima slike sa mnom- kroz smeh je rekla Ana koja jeistakla kako joj ova društvena mreža služi za posao i nema potrebu da eksponira svoju porodicu.

– Svi negativni komentari su uvek iza nekog lažnog profila. Mogu svi da te pljuju, a možeš i sam sebi da napišeš lep komentar. Ja nju često slika, i pomažem joj da bira slike tako da nemam problem– ispričao je Mirče.

S obzirom da Ana radi za rijaliti, usledilo je i pitanje da li bi on ušao u jedan.

– Ne. Za sada mislim da ne. Ja imam neke svoje tradicije kada ustanem svakog dana, tako punim baterije i bez rituala mislim da bih skrenuo– iskren je bio pevač.

Iako on trenutno enma takve ambicije, atraktivna brineta će ga podržati ukoliko promeni mišljenje.

– Naravno da bih ga podržala, ali mislim da bi mu teško palo i zbog toga ne bih volela da uđe. Ovako nemam neki problem da se plašim zato što znam šta se dešava. To se sve dešava i u stvarnom životu, ljudima nije šok zato što se to desilo već zato što je na televiziji. Očigledno je da privlači pažnju i da svi hteli ili ne komentarišu i gledaju– objasnila je ona.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić