Login/Registracija

Pevač šokirao priznanjem: „Upoznao sam svoju porodicu, divni ljudi“

Pandemija korona virusa donela je mnoge nedaće pevačima, i zbog zabrane svirki ostavila ih bez posla i primanja. Međutim, dobra strana je to što su muzičari napokon imali vremena da se posvete svojoj porodici i uživaju u slobodnom vremenu. 

Jedan od njih je i Nino Šemić, Grandov pevač koji od 16-te godine radi po klubovima i kafanama, a koji je tek u 2021. dobio priliku da svaki dan bude sa svojim najdražima. 


-Definitivno ću 2021. pamtiću po tome što sam upoznao svoju porodicu, divni ljudi (smeh). Posle toliko godina rada, svi mi smo bili primorani da sedimo kod kuće i upoznali smo se lepo sa članovima porodica (smeh). Lepo je bilo, shvatili smo šta je najbitnije – istakao je pevač u emisiji „Grand parada“.

– Stvarno? Pa to i jeste najbitnije da imaš svoj mir i ljubav i poštovanje od porodice, odatle sve kreće – konstatovao je voditelj Tihomir Tepić, sa čim se pevač i složio.


Pre tačno dve godine, na samom početku pandemije Nino je objavio album za „Grand“, a u međuvremenu uspeo je da snimi dva singla koja je promovisao u Grandovim emisijama. 

– Za vreme korone nisam mirovao, izdao sam dva singla, ali nastupa nije bilo, samo televizijskih gostovanja – rekao je i dodao da pored slobodnog vremena koje je provodio sa porodicom, pandemiju je iskoristio za rad na novim pesmama. 

– U pripremi je novi album. Završio sam par novih pesama i kompletiraću ceo album sa singlovima koje sam snimio tokom korone. Idemo u narodnjake -poručio je pevač. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić