Login/Registracija

Pevač PRIZNAO u čemu sebe ne pronalazi: „STAO SAM SA TIM, sad sam PORODIČAN ČOVEK“

Od prvog pojavljivanja na Grandovoj sceni do danas Nemanja Nikolić ostao je dosledan svom stilu kada je reč o muzici, zbog čega već godinama ima vernu publiku koja ga voli zbog njegove energije i autentičnosti.

– Ja se držim tog nekog starijeg manira, kao što su nekada bile pesme, uglavnom su tu živi instrumenti, kao stariji aranžmani, ali su to nove pesme tako da to je ta neka kafanska priča, da kažem boemska. Mislim daleko sam ja od boema, ne živim taj život, stao sam, sad sam porodičan čovek. Boemski život je nešto drugo, ali eto volim da snimam pesme tog senzibiliteta. Jednostavno volim tužne pesme, ne vidim sebe sad u ovoj muzici koju vole klinci, u tom nekom novom trendu. Narod misli da ja imam pedeset i kusur godina, a ja imam trideset i osam- istakao je pevač.

Još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ postao je prepoznatljiv po starim, dobrim hitovima koje su uvek bile njegov izbor na sceni, ali i u privatnom životu.

– Oduvek sam bio tip čoveka koji se veseli uz tužnu pesmu, specifičan sam. Samo bez samoprovređivanja, neka budu plastične čaše (smeh)- našalio se Nemanja.

Nedavno je objavio numeru „Rane moje“, a sudeći po reakcijama slušalaca, još jednom je dokazao da treba da nastavi da plovi u ovakvoj vrsti muzike koje je publika u današnje vreme željna.

– Ja sam slučajno došao do te pesme, a ta numera je zapravo nastala pre više od desetak godina, ali meni se izuzetno dopada. To je upravo ono o čemu pričam, nešto novo, a istovremeno nešto staro. Jedna prava boemska priča zaista- rekao je Nikolić.

POGLEDAJTE I

Nemanja Nikolić NIKAD ISKRENIJI: “Danas svi KUPUJU PREGLEDE, a ja milion nisam video od 2010. godine“ (VIDEO)

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA: Pevač otkrio nepoznate detalje filma o Tomi Zdravkoviću

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović