Login/Registracija

Pevač pokazao svoje emocije: „Malo mi fali sad da zaplačem iako izgledam kao džin“

Nakon dve uspešne duetske numere, pevač Boban Rajović rešio je da dokaže da važi i „treća sreća“, te je snimio još jednu pesmu sa koleginicom Kristinom Ivanović koja je otkrila kakav je zapravo on kada je u pitanju saradnja.

– Iskeno meni nije teško da radim sa njim zato što se dugo poznajemo i imamo jedno prema drugom tu neku pozitivnu energiju. Volim da učim od Bobana, volim da slušam njegove savete i angedote. Svaki njegov savet se trudim da iskoristim na pozitivan način- istakla je Kristina, dok je Boban, za razliku od koleginice, rešio da bude kritičan prema sebi te otkrio da i nije uvek tako sjajan.

– Neće ona mene da kritikuje, ali brljam u tekstovima kad nastupamo i onda me ona samo udari i ispravi. Ona je ozbiljno koncentrisana, a ja sam nekako spontan pa mi se omane u tekstu i počnemo da se smejemo- otkrio je Rajović.

Iako uvek raspoložen u razgovorima, česti su komentari da deluje arogantno i nadobudno, međutim istina je potpuno drugačija. Da izgled ume da prevari potvrdio je Boban.

– Ja sam topao, ali samo izgledam hladno. Za sebe smatram da sam čovek pun osećanja i emocija, sad mi malo fali da se zaplačem, jer sam već u tri intervjua zaplakao. Boban Rajović samo fizički izgleda kao neki džin, a unutra je jedno malo dete, koje pokazuje svoje emocije- iskren je bio.

Nije tajna da je mnoge njegove kolege vrtoglava popularnost koju su brzo stekli „udarila“ u glavu, međutim pevač tvrdi da je ostao skroman i prizeman.

– Želim da ostanem isti, ali mnogi ljudi ne shvataju da ja samo imam mnogo obaveza i da sam ja neko ko je nešto napravio u životu. Želim svima da ispunim sve što žele, ali to je malo nemoguće- objasnio je za Grand news.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović