Login/Registracija

Pevač OTKRIO PRAVU ISTINU O VELIKOM HITU KOJI JE ODBILA Nada Topčagić: „Imam intuiciju“

Vlasnik popularnog hita „Mostovi na Morači“, Nešo Lutovac, od malih nogu zano je da je muzika njegov poziv i pomno pratio sva dešavanja na našoj estradi.


Još kao dečak počeo da svira harmoniku, koja mu je i danas velika ljubav, a gostujući u emisiji „Grand Magazin“, ispričao je i kako je ovaj hit „igrom sudbine“ završio u njegovim rukama.

– Duboko verujem u geometra i silu iz univerzuma. Od malih nogu sam sve pratio što se tiče muzike i Krupa je za mene bio institucija. On me je čuo kako uživo pevam na radiju i kontaktirao me je. Kada me je pozvao mislio sam da me neko zeza. Rekao da ima pesmu za mene izrecitovao mi je jednu strofu i refren i ja sam mu rekao „To će biti moja lična karta“- otkrio je pevač.


Za razliku od mnogih njegovih kolega, Lutovac tvrdi kako je oduvek imao njuha za dobar hit, a zbog jedne numere posebno žali što nije završila u njegovim rukama,

– Jedan sam od retkih koji ima tu intuiciju da prepozna hit. Na primer „Pozdravi je pozdravi“ trebalo je da bude za Nadu Topčagić, ali nije. Merima nije prepoznala „Ivanova korita“ da sam ih ja prvi čuo sigurno bi bila moja- priznao je Nešo.


Celo njegovo gostovanje možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: S. Čumić