Login/Registracija

Pevač napravio LUDU ŽURKU NA PLAŽI, devojke nisu mogle da skinu pogled sa njega (VIDEO)

Sigurni smo da nema ništa lepše od leta, mora, omiljenog pića i pevača koji će svojom energijom i sjajnim repertoarom napraviti žurku na plaži za pamćenje što je danas učinio Savo Perović na crnogorskom primorju.

Kao i većina njegovih kolega, on ovo leto provodi radno, i priznaje da najviše uživa u dnevnim nastupima kada su ljudi najopušteniji, a ekipa redakcije Grand Online imala je priliku i da se uveri. 

Na početku svirke pozdravio je publiku koja mu je uzvratila aplauzom, nakon čega ih je lagano zagrejao da bi atmosferu doveo do usijanja pevajući najveće hitove koje su prisutni pevali sa njim uglas.

Svojim stajlingom, roze košuljom, teksas bermudama, i šik naočarima sa narandžastim staklima, privukao je veliku pažnju pripadnica lepšeg pola koje su se okupile oko mesta gde pevao sve vreme ga snimajući i slikajući.

– Ne znam šta da vam kažem, svako leto napravimo najbolju žurku. Turneja u Crnoj Gori (najjača) je gotova, i to ovom dnevnom žurkom koje najviše volim- napisao je na svom Instagramu.

Na društvenim mrežama pojavio se veliki broj snimaka sa ovog mini spektakla, kojim je potvrdio zbog čega je jedan od omiljenih pevača svih generacija, a naša ekipa zabeležial je deo ove lude žurke, što možete da pogledate u videu.

……

Foto: Grand Online,
Autor: S. Čumić