Login/Registracija

Pevač još jednom POKAZAO HUMANOST pa se dotakao PROSLAVE jubileja u ovom poslu i planova za jesen(FOTO)

Ne kaže se za džabe da dela govore više od 1000 reči, a dobra dela sastavni su deo života pevača Sergeja Ćetkovića.

Mnogi kažu da se njegova plemenita strana pokazala onog trenutka kada je sa suprugom Kristinom, koja mu je najveća podrška, usvojio dve devojčice.

Često se angažuje oko humanitarnih akcija i koncerata, a nedavno se priključio i jednoj akciji koju spovodi Crveni krst.

U intervjuu za magazin Gloria, Sergej se dotiče teme humanosti i podstiče druge da čine isto- Za davanje krvi nije potreban nikakav podsticaj. Nažalost, svedoci smo da mnogo ljudi i dece oboleva od raznih bolesti, što j veoma potresno, i sumnjam da je neko imun na takve stvari– kaže pevač i dodaje da zato uvek apeluje da humanost mora da bude na prvom mestu.

Kada je reč o aktuelnoj situaciji sa korona virusom, gde svakodnevno umire na hiljade ljudi, Sergej kaže- Bitno je da sačuvamo optimizam i pružimo ruku i reči utehe. U ovakvim vremenima solidarnost uvek ispliva na površinu. Osećam duboko divljenje prema medicinskim radnicima i svima koji pomažu– ističe pevač i kaže da se nada da ćemo dobiti ovu bitku za čovečanstvo.

Što se tiče o njegovim planovima za bližu budućnost, Ćetković otkriva da su se izjalovili pojedini planovi ali da ne odustaje od želje da publici pruži ono što ima- Imam spremnu lepu, mediteransku pesmu pod nazivom “Vratile se ptice“ koju sam napisao neplanirano u periodu izolacije. Za jesen spremam novi album i nadam se da ću supeti da održim seriju koncerata jer slavim 20 godina karijere!


POGLEDAJTE I:

Novinovan je za PEVAČA GODINE, a sada otkriva kako je nastao njegov NAJVEĆI HIT (FOTO)

TRAŽIO JE JEDAN SAT VIŠE I DOBIO GA: „Treba da se zapitamo zašto nam se ovo dešava…Kad sve prođe, neka stvari ćemo više ceniti“

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac