Login/Registracija

Pevač JAVNO PROZIVA svoju suprugu, fanovi poludeli: „ZAŠTO to radiš, ČOVEČE?“

Poznat po neverovatnoj duhovitosti, vrcavoj energiji i humorističkim objavama, pevač Ljuba Perućica ovih dana se bukvalno ne smiruje na društvenim mrežama, već koristi svaki trenutak da svojim pratiocima pokaže kako se zabavlja. 

Međutim, ovoga puta za „žrtvu“ nije uzeo svoje kolege i sebe, kao što to ima običaj, već svoju suprugu Katarinu koju je na društvenim mrežama bukvalno isprozivao. 

On je prvo objavio njen snimak koji je „provukao“ kroz popularne smešne filtere, te je njegova Katarina pozirala sa bradom, brkovima, širokim nosem i spojenim obrvama. 

– Filter koji pokazuje kako biste izgledali da ste savršeni – čuje se glas u pozadini videa koji je nasmejao čak i njegovu lepšu polovinu. 

Ali pevač se tu nije zaustavio. Ubrzo nakon toga, objavio je još jedan video koji je snimao krišom iza zgrade, a na kom se vidi kako ponovo „hvata“ Katarinu, ali ovoga puta s prozora.  

Peškir na glavi, ruka preko nje i blagi osmeh pokazuju koliko samo njegovu izabranicu ne zabavljaju ovakve ludorije.

Koliko god da su ovi snimci nasmejali njegove fanove, svi su pitali – zašto joj to radi?! Verujemo da i on sam ne zna, sem da se očigledno dobro zabavlja i zasmejava. 

Inače, Ljuba i Katarina olako iznose svoj privatni život u javnost, pa su tako nedavno objavili praznični video iz svog doma, gde su pozirali ni manje ni više nego u pidžami.  

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić