Login/Registracija

PEVAČ GORI OD SVAKE ŽENE: Supruga Ljube Perućice PRED NERVNIM SLOMOM: „Koliko je to normalno za muškarca?!“ (FOTO)

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina uživaju u skladnom braku već tri godine i ne libe se da sa svojim pratiocima svakodnevno dele privatne trenutke.

Poznato je da par uživa u putovanjima, a nakon prošlogodišnjeg „zimovanja“ u Dominikanskoj republici, oni sada ponovo pakuju kofere i planiraju da se zagreju u toplijim krajevima.

Za sada još uvek nije poznato na koju će se destinaciju uputiti, ali Katarina je pokazala kako izgledaju njihove pripreme za put. Ona je snimila video u kome je pokazala svoje kupaće kostime i požalila se kako ne zna gde sada da kupi nove, a zatim je šokirala sve kada je otkrila koliko je Ljuba šortseva za kupanje odlučio da ponese.

Moj muž je gori od svake žene. Pakujem ja njemu kupaći i pitam ga da izabere šta mu treba i on mi nabroji sve ovo i kaže to mu je dosta – pokazala je na desetak komada koje je odabrao pitajući se koliko normalni muškarci nose kupaćih.

Svojevremeno je Preućica otkrio kako je on ljubitelj zimskih sportova, za razliku od njegove supruge koja preferira letovanja.

Obično u februaru idem na skijanje. Ja obožavam da skijam i ozbiljnu strast gajim prema tome i volim da idem više puta u toku godine na skijanje, ali moja žena više voli letovanje i sad ove godine sam joj ispunio želju i vodio sam je u toplije krajeve – ispričao je Ljuba za naš portal.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić