Peva o kafani, a jednu stvar sebi ne dozvoljava: „Izvinjavam se što je tako“ (VIDEO)

ademovic 1

Premijerno na Free Zone kanalu popularni pevač Alen Ademovića izdao je novu pesmu neobičnog naziva, “Kafanizacija” čiji je autor Saša Milošević Mare, a pevač je otkrio kako je došlo do saradnje.

Uvek kada dobijem pesmu od bilo koga sednem kući uz klavir, probam nekoliko dana dok se upoznamo pesma i ja. Otpevam, snimim se i ako se pronađem i nađem u toj pesmi, saradnja se nastavlja. Vidim po reakciji publike da im se sviđa, Mare je tim sa kojim nema greške – rekao je Ademović.

IMG 9275

Popularnost je stekao sa grupom Miligram, a danas se može pohvaliti uspešnom solo karijerom i novom numerom koja je već osvojila srca publike.

Pesma je veoma specifična. Ne treba je uopšte upoređivati sa drugim pesmama, svaka pesma je za sebe, svaka nosi neku svoju energiju i poruku i tu se sva priča završava. Ne treba upoređivati ni decu, a kamoli pesme – objasnio je popularni muzičar.

62a346c48b76d25a5069157ea6bb3d6356516e6e

Pesma govori o jednoj od najstarijih, najinspirativnijih i nezaobilaznih institucija – kafani, u kojoj se hranimo, sklapamo poslove i pronalazimo nove ljubavi poručuje Ademović, a potom otkrio detalje sa snimanja spota koje je sudeći po njegovoj reakciji prošlo fantastično.

Ne sećam se kada sam poslednji put bio u kafani, izvinjavam se što je to tako– nasmejao se pevač i dodao:

Spot smo snimali u pravoj kafani, čudno je to da smo jako brzo završilio snimanje spota. Retko izlazim u kafane, ali kada se to desi naručujem pesme koje su stare više od dvadeset godina. Starogradske, evergrinovi koji će zauvek ostati na Balkanu i koje mogu da me pogode, pomere. S druge strane kada ja pevam u kafani najveći bakšiš dobijem za baladu „Kapin krvi“.

U videu saznajte šta nam je sve Alen otkrio, ali i zbog čega se posebno nasmejao:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk