Login/Registracija

Petar Božović u spotu Tropiko benda! Sale otkrio kako je došlo do saradnje (VIDEO)

Momci iz popularnog „Tropiko“ benda večeras su u jednom beogradskom kafiću upriličili promociju novog spota za pesmu „Vino“.

Iako je numera snimljena još u decembru, pevač je otkrio da su je tek sad objavili jer su čekali da pronađu dobrog glumca koji može da isprati celu priču oko novog muzičkog projekta. I na kraju im je uspelo! Pronašli su ni manje ni više nego Petra Božovića, koji na veliko iznenađenje u spotu glumi i recituje stihove „Na dan njenog venčanja“ Velimira Rajića.  


– Želeli smo da predstavimo pesmu u što boljem svetlu, a za to nam je bio neophodan stariji gospodin, glumac kome će se verovati na reč. Petru se veruje i to je bio jedini razlog zašto smo čekali da izdamo pesmu – objasnio je frontmen benda Aleksandar Sale Cvetković, pa otkrio da li je Božović imao specijalne uslove. 


– Njegovi uslovi nisu bili prezahtevni, već lagani. Snimali smo u Skadarliji, nadam se da smo uspeli da dočaramo duh vremena u kojem se mnogo više volelo i patilo. Nadam se da smo uspeli da vratimo ljubav na scenu  – istakao je pevač koji se u novom spotu, pored Božovića, prikazuje kao veliki boem.

Pred pripadnicima sedme sile nije krio da ljubav prema kafani gaji i privatno. 

– Drago mi je da kafana ponovo počinje da živi, pogotovo nakon korone. Volim kafanu, volim prijatelje, dobro vino, volim svoju ženu – rekao je Sale u intervjuu koji možete da vidite u videu ispod. 

……

Kako je na kraju rezultirala saradnja čuvenog glumca i popularnog benda, saznajte u videu ispod. 

Foto: Grand Online,
Autor: I. Ankić/D. Bukovčić