Login/Registracija

Pesmu snimio za 20 minuta, samouvereno tvrdi: „Ja kad otpevam to je HIT“

Retko koje veselje može da prođe bez starih hitova Radeta Lackovića, na šta je sam pevač jako ponosan, iako godinama ništa nije objavio i retko se pojavljuje u medijima. Ali sad ima odličan razlog.

– Kad imam nešto novo, ja volim da se pojavim i predstavim to publici, a nedavno sam snimio pesmu pod nazivom „Hercegovka“. Ta pesma je bukvalno našla mene, a ne ja nju i stvarno je ispunila sva očekivanja za samo par dana. Postala je hit na mnogim radio stanicama i ljudi me zovu, čestitaju- istakao je pevač.

Izgleda da važi ona čuvena rečenica da pesma pronađe izvođača, a to nam je optvrdio i Rade koji tvrdi da je već nakon prvog slušanja pesme znao da je to ona prava.

– Jedan moj drugar je preslušavao neke pesme za mog kolegu i rekao mi da preslušam i ja pojedine i pitao me šta mislim o njima. Odmah sam mu rekao da mi se „Hercegovka“ sviđa i da bi bila hit kada bih je ja otpevao- otkrio je u emisiji „Grand parada“, a njegova samouverenost bila je izuzetno simpatična voditeljki Sanji Ćulibrk te je odmah imala konstataciju.

– Mnogo mi se sviđa ova rečenica „Ja ako otpevam tu pesmu, ona će biti hit“. To mi je fantastično (smeh)- dodala je voditeljka Sanja Ćulibrk.

Nema sumnje da je opravdao ono što je obećao budući da se pozitivni komentari fanova na društvenim mrežama i Jutjub platformi samo nižu.

– Velika odgovornost je bila u tim rečima, ali svakako vi procenite sami. I moram da vam kažem da mi je pesma toliko legla da sam je otpevao za samo dvadeset minuta u studiju- rekao je Lacković.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović