Pesma koja je posvađala koleginice konačno ugledala svetlost dana! Publika jednoglasna: „ROKAJ DARO“ (VIDEO)

Capture 1 27
youtube/dara bubamara official

Pevačica Dara Bubamara danas je publici predstavila novu, dugo isčekivanu numeru koja nosi simboličan naziv „Koka Roka“.

Dari je ova pesma posebno važna jer je deo teksta za nju pisao njen dugogodišnji prijatelj Milan Laća Radulović koji nas je nedavno prerano napustio.

Pevačica se potrudila da pesma izgleda svetski, a u spotu je promenila nekoliko frizura i odevnih kombinacija koje su istakle njenu figuru i pokazale sve atribute.

-Ova koka ruši sve pred sobom jer je koka, ona rolerima vozi vozi do Bankoka. Koka i po kući nosi Gucci jer je koka A kad puši cigaretu gasi u zenicu oka – glasi refren nove Darine pesme.

Ispod videa su se samo nizali komentari njene publike, a svi su saglasi da je pevačica napravila veliki iskorak kada je u pitanju muzički pravac koji je do sada pevala.

Capture 1 28
yoztube/dara bubamara

-„Svaka čast“, Megahit“, „Ovo se čekalo“, „Daro legendo“, „Rokaj bre“ – samo su neki od komentara ispod numere na muzičkoj platformi Jutjub.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša se oglasila pre nekoliko dana i javno priznala da je ona prva kupila tekst ove pesme od pokojnog Laće. Nakon što je izdala zvanično saopštenje, ona je i na svom Instagram nalogu objavila deo ove pesme, pa je publika imala priliku da je čuje i pre nego što je danas zvanično objavljena.

Foto: youtube/darabubamara,
Autor: A. Milinković