Login/Registracija

PEH NA NASTUPU: Poznatoj pevačici gost poručio pesmu, USLEDIO ŠOK: „Nisam znala u tom momentu“

Muzički talenat pevačice Aleksandre Bursać je neosporan, međutim i najvećim profesionalcima i zvezdama dešavaju se pehovi, a jedan od njih bivša Zvezda Granda nikada neće zaboraviti.

– Desilo mi se, sećam se i koja je to pesma bila, „Šta će mi šalvare“ Vere Ivković, mislim to je stvarno stara pesma i jako lepa, ali eto desilo mi se da je u tom momentu nisam znala, ali sam je naučila, to je najbitnije- prisetila se pevačica i odmah zapevala stari hit.


Kako kaže u takvim situacijama snalažljivost je ključ, mada se i to stiče iskustvom, kojim se Aleksandra svakako može pohvaliti.

– Dešava mi se i da zaboravim tekst, i u emisijama pa čak i uživo kada pevam iako znam veliki broj pesama, možda i nekoliko hiljada. a čak mi se i u takmičenju dešavalo to (smeh), al uglavnom se snađem, dam publici da peva- nasmejala je sve Aleksandra.

266820734_430390861918285_688563725625213358_n.jpg

Poput većine kolega i ona planira radno leto, mada će napraviti i malo mesta za odmor, a ono što je sve iznenadilo je što će ovoga puta na primorju uživati sa majkom.

– Baš mnogo radim, ali ću posle ići sa mamo na odmor. Nekada je bila tradicija da nas dve idemo zajedno, ali posle nisam mogla zbog posla i želim da je odvedem negde da užva i da se odmori- otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović