Peđu Jovanovića porok sprečio da napravi veću karijeru: „Ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio“ (VIDEO)

pedja jovanovic

Nakon duge medijske pauze, pevač Peđa Jovanović vratio se na muzičku scenu i od tada samo ređa uspehe u karijeri. Mnogi su se pitali zbog čega se pevač povukao iz javnosti, a on je priznao da je porok bio veliki problem u njegovom životu.

Pevač ne krije da se godinama borio sa alkolohom, a kako kaže to ga je koštalo i možda malo uspešnije karijere.

Capture 26

-Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i priičam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam – kaže on.

Oduka da prekine put kojim je pošao za njega je bila teška, ali jednina ispravna kako bi se vratio na stare staze uspeha.

jovanovic pedja magazin

On priznaje da je shvatio da ima ozbiljan problem, a sada je po njegovim rečima drugi čovek u odnosu na prediod od pre nekoliko godina.

-Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. Sa ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao samo ovo veče još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to rešio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savest gde sam bio i šta sam radio, ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio – kazao je on za Grand.

BONUS VIDEO: Peđa Jovanović o borbi sa alkoholom:

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković