Peđa Medenica smešten u bolnicu i hitno operisan: Evo šta je razlog

cdb353e4583fae5ee11e5c49bd82ce2a556a2be8

Popularni pevač Peđa Medenica završio je u bolnici, a kako prenose domaći mediji zbog hitne operacije morao je da otkaže sve nastupe.

Naime, kako se navodi, Peđa je operisao glasne žice. Iako je operacija prošla u najboljem redu pevač i dalje nije u stanju da govori, prenosi Republika.

Peđa Medenica već godinama važi za jednog od najpopularnijih pevača na domaćoj javnoj sceni, a prvi susret sa instrumentom imao je još kao dete.

–  Još dok sam bio mali kupovali su mi male harmonike, išao sam u muzičku školu ali nisam mislio da ću se baviti muzikom to sam radio više zbog mojih roditelja koji su prepoznali taj talenat u meni, ali nisam mislio da ću se ozbiljno baviti time. Ljubav prema muzici, ne znam da li to mogu da nazovem ljubav, ali javila se kada sam prvi put uzeo pare od toga i tada sam shvatio da nije tako loše– svojevremeno je izjavio Medenica.

cc11d3c5376827d9bcc4e58bed7dcfde38e1b87a

Iako nije imao želju da postane javna ličnost, nije se ni trudio da uspe, ali sudbina mu je namenila drugačiji put.

– Sviruckao sam kući za sebe i spletom čudnih okolnosti mi se desila prva svirka u čuvenom lokalu gde su nastupali ozbiljni muzičari. Ja sam slučajno upao na svirku gde su muzičari otkazali i moj veliki prijatelj je nazvao vlasnika i rekao za mene. On nije imao pojma ko sam, upao sam među vukove neiskusan, ni na klavijaturi se još nisam najbolje snalazio i to je bila prva ozbiljna svirka– prisetio se Peđa nedavno.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović