„Fale nam zvezde“ Pevač brutalno potkačio mlađe kolege, Aleksandru Prijović izdvojio: „Postavila je domaći zadatak, ona je novi vek“ (VIDEO)

Pevač Peđa Obućina podelio je u razgovoru za Grand svoje iskreno mišljenje o trenutnoj situaciji na estradnoj sceni.

Njegovi komentari ukazuju na potrebu za promenom, naglašavajući da bi trebala da bude veća raznolikost pevača poput Lepe Brene, Snežane Đurišić i Zdravka Čolića.

-Ja sam malo od starijih generacija i naravno na mlađima svet ostaje, ali fale nam zvezde. Kad kažem zvezde mislim na Brenu, Čolu, Vesnu Zmijanac, Snežanu Đurišić. U svakoj emisiji treba da bude jedan tip takve zvezde, takve veličine i da emisija sama po sebi bude gledanija i zanimljivija. Svi mi imamo neku svoju životnu priču, ali mislim da bi trebalo i u Grand Mgazinu, Grand Paradi, kod Lee Kiš, sve emisije koje imaju i u Grandu i mimo Granda da gostuju tako velika imena – poručio je Peđa za Grand.

Untitled 1 42
Peđa Obućina

Pevač je dao svoje iskreno mišljenje o Aleksandri Prijović i otkrio da li smatra da je ona naslednica muzičke ikone Svetlane Cece Ražnatović.

-Niko nikoga ne može da nasledi. Svako ima svoju harizmu i energiju. Aleksandra Prijović je novo ime i novi vek. Ceca je zvezda koja je krenula devedestih i tu je gde je, na tronu je, isto kao i Brena. Prijovićka je neko ko je među novijim generacijama, postavila je domaći zadatak svima, i muškim i ženskim vokalima da zamišljaju da će jednog dana napuniti bar jednu Arenu. Aleksandra je stvarno dobar vokal i zaslužuje toliku popularnost koju ima – rekao je Obućina, a njegove reči održavaju poštovanje prema Aleksandri Prijović kao samostalnoj umetnici koja je izgradila svoju karijeru na osnovu sopstvenog talentna i truda.

Untitled 1 43
Peđa Obućina

Poptuno neočekivani susret dogodio se između njega i Mire Škorić, a Peđa je za Grand otkrio da tada nije ni slutio da može doći do dueta njih dvoje koji su ubrzo nakon toga snimili pesmu pod nazivom „Život krši pravila“.

-Sasvim slučajno, kod zubara smo se upoznali. Ja sam došao, a ona je bila pre mene i onda sam pitao zubara kad sam došao na red „Izvini, da li je ovo bila Mira Škorić?“ i rekao mi je da jeste. Nastavio sam da pričam da imam neku pesmu za duet, kako bi to bilo lepo. Inače, Miru volim a on mi je preporučio da nas upozna. Pričao mi je da će da sredi da se upoznamo, sednemo da popijemo piće, da ja ponesem pesmu da Mira čuje. Uplašio sam se, Mira je apsolutni sluhista, ja klinac, međutim prošlo je stvarno fantastično. Mira je jedan veliki prijatelj i iskusan kolega – zaključio je pevač za Grand.

Untitled 1 44
Peđa Obućina

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijovic – A tebe nema – (Live)

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković