Login/Registracija

PAPARAZZO VIDEO: Pevačica se baškari u Budvi i zavodljivo maže kremom po telu, a tek da vidite šta pije

mirna

Pevačica Mirna Košanin odmor provodi sa drugaricama u Crnoj Gori, a ekipa našeg portala uhvatila je kako se sama baškari na plaži.

Iako je ovog popodneva bila sama na popularnoj budvanskoj plaži, pevačica je izgledala srećno i poprilično zadovoljno. U crnom kupaćem kostimu mamila je uzdahe muškog pola, pogotovo kada je počela zavodljivo da se maže po telu kremom za sunčanje.

Umesto osvežavajućih koktela ili hladnog piva, Mirna se na plaži rashlađivala isključivo vodom, a njen odmor s vremena na vreme prekidao je mobilni telefon koji je u nekoliko navrata zazvonio.

U videu iznad pogledajte kako Mirna izgleda u kupaćem i kako provodi vreme u Budvi.

mirna kosanin paprazzo 1

Podsetimo, pevačica je nedavno za Grand otvoreno govorila o negativnim komentarima sa kojima se susrela nakon što je presnimila pesmu Nataše Bekvalac.

-Ima komenatara tipa „Sa kojim pravom je snimili spot?“, „Odakle njoj pravo da od otpeva Natašinu pesmu kad ona nije zvezda?“, „Odakle joj pravo da ukrade pesmu jedne velike zvezde?!“ Mislim ljudi živimo u 21. veku i to da li sam ja zvezda ili nisam nema veze, ako ja doro pevam, a mislim da itekako dobro pevam i ako mislim da mi to leži ja ću to uraditi! Smešno je da pričamo o bilo kakvoj krađi – rekla je ona.

WhatsApp Image 2023 08 04 at 15.20.39

NE PROPUSTITE I:

Foto: Ankić/Jović/Čumić,
Autor: I. Ankić