Oženio se gitarista Leksington benda: Mlada u korset venčanici sa velom do poda, mladoženja blista od sreće (VIDEO)

Gitarista Leksington benda, Miloš Vuksanović i njegova izabranica Andrea Raičević će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav.

Naime, prelepa Andrea je blistala u zanimljivoj venčanici sa korsetom.

Screenshot 20240622 154040 com.instagram.android edit 114101635668524
Printscreen Instagram bobanaboka

Na jednom ramenu je imala i veliku belu mašnu, dok je kosu svezana u punđu, a imala je i veo do poda.

Mladoženja se odlučio za elegantno crno odelo sa leptir mašnom.

Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica, dok su ih gosti snimali.


Inače, nedavno je Miloš za Blic otkrio i da pored muzike ima novu strast, a to je ljubav prema pravljenju pice što dokazuje i činjenica da se u drugom delu studija nalazi peć.

lexington band grand1

-Već je napravljen taj neki brend. To je napuljsko testo, koje najmanje goji. Često se šale Napuljci: ”Možeš da ideš na fudbal ili basket posle nje”. Neće biti problem ni ovima što ide leto, to je najveći problem meni jer moram da probam svaki put kad pravim – kroz smeh je rekao Vuksanović koji planira da drugi deo studija, koji je u procesu nastanka, bude opušten. Studio će imati veliki šank, pica ćošak ali i peć koja će biti manja od ove jer poznati gitarista planira otvaranje picerije.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić