Login/Registracija

OVU GREŠKU SEBI VIŠE NEĆE DOZVOLITI Pevačica obećala: „Uradila sam to na NAGOVOR DRUGIH“

Put do uspeha nije ni malo lak, posebno kada je reč o estradnoj sceni. San svakog pevača je da ubode veliki hit i stekne popularnost i slavu, a Ivani Selakov pošlo je za rukom zahvaljujući 

– Uvek se vodim nekim ličnim utiskom! I kada biram pesme, nije važno da li je brza il spora, bitno je da me prođu žmarci, da mi se nešto desi u organizmu i onda znam da je to pesma za mene. Bitno mi je da verujem u pesmu! Na primer nekoliko puta mi se desilo da izaberem i snimim pesmu na tuđi nagovor i iako se potrudim da to bude kako treba vidi se da nisam uživala, jednostavno se to oseti. Tada sam rekla sebi da ću uvek birati sama- istakla je pevačica i zaključila da je to jedini pravi put do uspeha i zavidne karijere kojom se ona itekako može pohvaliti.

Naravno, sve je mnogo lakše kada je tu podrška porodice, a Ivana je i tu imala sreće budući da je njen suprug Peđa od samog početka podržava prati u stopu kada je reč o njenim snovima i karijeri.

– Kada sam radila obradu Sinanove pesme „Da se opet rodim“ to je bila Peđina ideja. Ja nisam to želela da snimam, kako ja da obradim pesmu velikog Sinana, ali on je verovao u mene i taj projekat i zaista se ispostavilo da je u pravu. Međutim sa druge strane desila se situacija da sam ja verovala u pesmu „Daleko si“, a on nije bio nešto oduševljen i nije nešto verovao i smatrao da je da ta numera nije za mene, ali ispostavilo se suprotno. Svakako smo dobar tandem- rekla je Ivana.

POGLEDAJTE I

Ivana Selakov otkrila koju PESMU PEVA MUŽU i šta planira da uradi na sledećem nastupu!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović