Login/Registracija

OVOME SU SE SVI NADALI Keba ispunio obećanje, evo šta je uradio (VIDEO)

Popularni pevač narodne muzike Dragan Kojić Keba, ispunio je obećanje koje je nedavno dao i ponovo obradovao svoju publiku novom pesmom. U pitanju je numera „Pratim te“ za koju je angažovao potpuno nove saradnike.

Keba je ovoga puta snimio nešto potpuno drugačije, a muzičku palicu prepustio je Aleksandru Srbu, Milanu Bojiću Boju i Nenadu Konstantinovu.

Kojić je iskoristio svoj talenat na gitari da pored Konstantinova i sam doprinese aranžmanu, pa mu je zbog toga nova saradnja još više legla. 

Folker inače niže uspehe a popularan je u čitavom regionu. Tako je nedavno njegov duet sa bugarskom muzičkom zvezdom Glorijom postigao sjajan uspeh, nakon čega je Keba odlučio da ove godine razmišlja kako da priredi spektakl za pamćenje kod naših istočnih suseda. Keba je nedavno otkrio da planira da namerava da nastupa u Areni u Sofiji.

-Glorija je jedno od najvećih imena u Bugarskoj. Planiramo zajednički solistički koncert u Areni Armeec u Sofiji. Moram da istaknem da je pesma totalni hit u celoj Bugarskoj i dobrim delom u Grčkoj i Turskoj -izjavio je Keba.

Novu Kebinu pesmu „Pratim te“ možete da čujete u sledećem VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić