Login/Registracija

OVO TREBA ZASLUŽITI: Ono što Đole radi Vesni bi retko koji muškarac uradio (VIDEO)

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, mada pojedini mediji neuspešno pokušavaju da im naruše mir i odnos.

Ipak, estradno- bračni par ne mari mnogo za to, a svoje pratioce na društenim mrežama redovno obaveštava o svakom segmentu njihovog života. Ali kako važe za jedan od najzgodnijih parova svi vole da vide Vesnu i Đoleta u plesačkoj akciji ili u kupaćem.

……

Tako su ovoga puta počastili fanove sa nekoliko fotografija sa letovanja, ali posebnu pažnju privukao je Vesnin snimak na kojem je Đole, go do pojasa donosi kafu u krevet.

„Super model“, „Maneken da bude“, „Kako dobro izgleda“, „Đole car, a ti njegova carica“, neki su od komentara pratioca koji nisu mogli da ostanu imuni ni na Đoletov gest, ali i na izvajano telo koje ima u sedmoj deceniji.

……

Inače, ovaj video osvanuo je i na Tik Toku, gde pevačica važi za jednu od popularnijih. Kako je nedavno izjavila, zbog toga veoma vodi računa šta će da objavi.

– Ja sam javna ličnost i odgovorna sam za ono što izgovaram na društvenim mrežama. Mene na Tik Toku prate deca od 10 godina, moram da budem glas razuma – istakla je evačica i dodala da njen i Đoletom sin nije oduševljen što mu se mama snima za društvene mreže.

– Čini mi se da su mi Đole i sin najveći kritičari. Kad ja preguram njih dvojicu i njihove komentare, meni hejteri na društenim mrežama ne mogu ništa (smeh). Nije lako s muškarcima, a ni sa ženama preko 40 godina – izjavila je nedavno za Grand Online. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić