Login/Registracija

Ovo sigurno niste znali: Zet Nede Ukraden ima ćerku iz prvog braka

neda ukraden ok1

Ćerka legendarne pevačice Nede Ukraden je obogatila Nedin život sa tri divna unučića, a jedna unuka čak nosi ime po baki.

Ćerka Jelena niz godina uživa u skladnom braku sa Predragom Pecom Minovićem.

Ipak, malo je poznato da je Peca, pre nego što je upoznao Jelenu, već bio oženjen. S obzirom na to da njegova najstarija ćerka Milica ima 28 godina, jasno je da je prvi put rekao „da“ davnih dana, pre tri decenije.

46a1f7e12293ca4f66e4d6761df440a7601e23a5

Na Miličinom Instagram profilu uz ime i prezime stoji odrednica „Older sister of 3“, pa se lako može zaključiti da je sa porodicom svog oca u odličnim odnosima.

– Srećan ti rođendan, srećo moja. Ljubi te tata – ne ustručava se Predrag Minović da javno iskaže roditeljsku ljubav i nežnost.

– Šta god bi napisao, ne bi bilo dovoljno… Za one koji ne znaju, ovo je sve moje. Hvala vam, deco moja. Ljubi vas tata.

Da važi za izuzetno pažljivog čoveka, potvrdila je svojevremeno i Predragova tašta Neda, koja je otkrila da joj je posvetio jednu tetovažu. Osim toga, istetovirao je i matične brojeve svoje dece.

– Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i deci. Zet ima ćerku iz prvog braka divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo – rekla je Neda.

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand