Login/Registracija

Ovo sigurno niste znali: Mile Kitić iz prvog braka ima još jednu ćerku, evo u kakvom su odnosu danas

mile kitic 23 ok

Svi dobro znaju da pevač Mile Kitić iz braka sa pevačicom Matrom Savić ima ćerku Elenu koja je nastavila muzičkim putem roditelja.

Mnogi ne znaju da pevač ima još jednu naslednicu koja živi daleko od medija, ali koju pevač često pominje u svojim izjavama.

44963578c4bfacbcd2a364cfa68ba200191e78e7

Kako je ranije u medijima govorio, Kitić je sa svega 21 godinom bio oženjen Bosiljkom, sa kojom je dobio ćerku Sanju, a razveli su se 1983. godine.

Elenu Miletova familija i ne viđa, dok je naslednica iz prvog braka, Sanja kao mlađa dolazila. O stanju u široj familiji Kitić, nedavno jednom je za novine govorio Miletov brat Nemanja.

003c9a107e800cbae56439e12a8918d0b1bad446

On je pomogao svom mlađem bratu kad su im roditelji bili u Americi tako što je uzeo starateljstvo nad njim i odškolovao ga.

– Dolazim ja kući jedno veče, a moja supruga plače. Kaže, Mile ostavio pismo, otišao je od nas. Nije prihvatio što sam ja rekao da muzika ne može da bude zanimanje, da mora na fakultet, pa je pobegao. Imao je jedan hotel, ali Mile nije imao ličnu kartu i zbog toga nije mogao da uzme sobu. Otišao sam kod svog drugara u SUP i kažem mu o čemu se radi i tako se vratio Mile – pričao je folkerov stariji brat za Kurir.

– Kasnije, on se oženio, dobio ćerkicu Sanju i otišao je kod roditelja u Ameriku. Bilo je njemu fino tamo, ali se vratio, ipak nije to naše područje. Možeš tamo pevati i zaraditi pare, ali nije to to. Bio je tamo jedno vreme sa suprugom Bosom i ćerkom. Vratio se i pridružio se Južnom vetru, koji je tada već bio ozbiljna muzička kuća. Posle je otišao u Beograd – prisetio se Nemanja u jednom intervjuu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković